Kontakt

Imate vprašanje, želite nasvet ali rabite pomoč pri uporabi storitev? Pokličite nas ali nam pišite in potrudili se bomo, da vam kar najhitreje in učinkovito pomagamo. Za vas smo tu 24 ur na dan, vse dni v tednu, vedno, kadar nas potrebujete.


Pokličite nas po telefonu

Za splošna vprašanja in vprašanja vezana na vaše naročniško razmerje nas pokličite na:

Klici iz Slovenije

040 40 40 40

Vse vrste informacij

Klici iz tujine

+ 386 40 940 808

O cenah gostovanja v EU (klic je brezplačen)

+ 386 40 40 40 40

Splošne informacije (klic ni brezplačen)


Preko telefona lahko pridobite splošne informacije povezane z našo ponudbo, opravite pa lahko tudi nekatere spremembe ali pridobite informacije povezane z vašim naročniškim razmerjem, kot npr.:

  • preverite trenutno porabo,
  • zamenjate naročniški paket,
  • vprašate vse o vaših računih, zamenjate, obračunsko obdobja za plačevanje računov,
  • začasno blokirate ter ponovno vklopite telefonske številke v primeru odtujitve ali izgube telefonskega aparata,
  • spremenite, naročite in prekličete storitve kot so "Opcija mobilni", "Opcija 201", "Opcija EU in Balkan", "Tarifa SVET", ...


Težave pri plačevanju računov?

Za vsa vprašanja glede svojih zapadlih računov, izklopov in vklopov svojih številk nas pokličite na 040 40 40 85, za vprašanja povezana s sodnimi izvršbami pa na 040 40 40 75.


Pošljite nam e-sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na naslov:

ali pa izpolnite ta obrazec in ga pošljete pristojni osebi.

Na vaše e-sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Vprašanja prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bomo obravnavali naslednji delovni dan.

V kolikor želite informacije povezane z vašim naročniškim razmerjem, prosimo, da zaradi varovanja vaših osebnih podatkov, v sporočilu navedete vašo telefonsko številko in davčno oziroma matično številko podjetja.


Težave s plačevanjem računov?

Za vsa vprašanja glede svojih zapadlih računov, izklopov in vklopov svojih številk nam lahko pišete tudi na izterjave@simobil.si, za vprašanja povezana s sodnimi izvršbami pa smo vam na voljo na naslovu izvrsbe@simobil.si


Vprašajte nas v živo na spletni strani

Pogovorite se v živo s Si.mobilovim svetovalcem na naši spletni strani, ki vam bo pomagal z nasveti in odgovori na splošna vprašanja povezana z našo ponudbo.

V kolikor imate vprašanje v zvezi z vašim naročniškim razmerjem, nas pokličite na telefonsko številko 040 40 40 40.


Pišite nam

Naš naslov za vaša vprašanja je:

Si.mobil d.d., Naročniški sektor
Šmartinska 134b
SI-1000 Ljubljana

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam svetovali glede uporabe Si.mobilovih storitev in se potrudili, da vam v primeru težav kar najhitreje in učinkovito pomagamo.

 

1390